1 2 3 4

Activitatea de referință este foarte importantă pentru noi și pentru clienții noștri!

Vă rugăm să ne trimiteți fotografii și videoclipuri cu panouri acustice, difuzoare acustice și toate tipurile de produse. Acest lucru îi va ajuta pe clienții dvs. dragi și pe cei care încă se gândesc să ia marea decizie.

1 2 3 4

Nu vă temeți de imaginile de referință!

Știm că multor oameni nu le place să-și facă publice casele și locuințele. Dacă nu ar exista imagini de referință ale produselor noastre în astfel de cantități:

 • panou acustic
 • difuzor acustic
 • bass trap
 • perdele acustice
 • etc. …

nu ar fi în măsură să decidă cum ar arăta în realitate panourile acustice pe pereți sau o capcană de bas în colț. Fără imagini de referință, ar fi, de asemenea, dificil să decidă ce culoare sau model ar trebui să aibă panoul acustic frontal difuzor într-o cameră de zi, de exemplu: stejar pentru un perete roșu. fațadă circulară.

Social media

Petrecem mai multe ore pe zi pe rețelele de socializare și împărtășim o mulțime de fotografii cu noi înșine și cu tot ceea ce contează.

În cazul nostru, imaginile de referință solicitate necesită doar 1-2 minute din timpul dumneavoastră prețios. În comparație cu acest lucru, îi puteți ajuta enorm pe alții în timp ce se întreabă ce produs să cumpere. Scopul nu este doar intenția de a cumpăra. Mulți oameni nu știu nimic despre acustică. De aceea, scriem atât de multe articole pe această temă, deoarece avem o experiență uriașă. Împărtășim în mod regulat această experiență cu persoanele care ne trimit un e-mail. Suntem bucuroși să vă oferim consultanță în materie de acustică

 1. plasarea difuzorului
 2. selectarea poziției scaunului
 3. construcția studioului
 4. plasarea panourilor acustice
 5. trap bas personalizat pe care l-ați solicitat

  Aș putea să le enumăr la nesfârșit. Dar concluzia este că iau sfaturile de mai sus în casele lor. Ca să-și facă o idee și să se apropie de realizarea unei acustici perfecte.

Totul cu ajutorul tău!

Készítsen referencia képeket néhány perc alatt!

Dacă nu numai din acest punct de vedere, imaginile de referință pot fi folosite și pentru a ilustra calitatea. Aproape toate imaginile noastre pot fi mărite pentru a vedea materialele Perfect Acoustic și potrivirea exactă. Acesta este modul în care încercăm să oferim servicii premium pentru clienții noștri dragi.

Vă rugăm să trimiteți și un video!

Din păcate, în ciuda faptului că am văzut sute de imagini de referință și am trimis multe videoclipuri clienților noștri dragi, nu putem prezenta 0,1% din munca noastră pe produsele vândute. Prin urmare, îi rugăm pe fiecare dintre clienții noștri să trimită videoclipuri și imagini de cea mai bună calitate posibilă pentru a ajuta alte persoane. Nu trebuie să vă faceți griji pentru a afla unde locuiți sau unde vă aflați pe hartă. Perfect Acoustic expediază în toată Europa de 15 ani. Poate ajunge la peste 100 de milioane de oameni și își poate aduce produsele în mai multe țări. Acest lucru se datorează dispersiei ridicate, așa că nu vă fie teamă să trimiteți fotografii de referință ale panourilor acustice, perdelelor sau difuzoarelor.

Lasă acustica să fie cu tine!!!