Pachete de măsurători acustice

Efectuăm planificări și măsurători acustice înainte de achiziție pentru a vă asigura că achiziționați doar acele panouri acustice de care aveți nevoie pentru a obține o experiență sonoră perfectă. Putem realiza acest lucru în mai multe moduri.

Planificare acustică online

Pachetul nostru cel mai avantajos din punct de vedere al prețului.
Fără taxe de deplasare
Distanța nu este o problemă

Puteți comanda o măsurătoare acustică online “gratuită” aici!

Măsura este de 16 EUR fără taxe – dar dacă cumpărați, o vom scădea din valoarea produsului! Așa că veți comanda cu siguranță ceea ce aveți nevoie!

Măsurătorile de bază:

Analiză mai detaliată
Șansa de a discuta soluții personalizate și nevoi specifice

O taxă pentru măsurătorile de bază: 130 euro + taxa de apelare

Măsurători premium:

Elementele de măsurare și cele acustice pot fi testate și achiziționate la fața locului.
Acesta include următoarele servicii:
Evaluarea caracteristicilor camerei,
planificare acustică, măsurători împreună cu elementele acustice plasate în încăpere pe baza planificării acustice.

Taxa pentru măsurătorile acustice premium Măsurători acustice: 280 Euro pentru primele două ore și 55 Euro pentru fiecare oră începută de la sosire până la încărcarea panourilor.
Se aplică o taxă de deplasare de 0,49 euro/km, calculată în mod uniform de la Szigethalom până la locația respectivă și înapoi.

pack for acoustic measurement (2)

Deseori se pune problema de a ști ce pachet ar trebui să fie recomandat cui. Merită să alegeți imediat pachetul mai mare sau este suficient unul mai mic?
Felul în care ne echipăm cu dispozitive acustice depinde, în principiu, de nivelul nostru de interes pentru sunet – pasiunea noastră – și de bugetul nostru.

Celor care abia au început să se familiarizeze cu acest domeniu sau care au cumpărat recent un nou sistem home theater și doresc să obțină un sunet mai bun sau sunt curioși să afle ce se poate face dintr-un aparat mai vechi sau poate ne cer o soluție pentru o anumită problemă acustică, le recomandăm de obicei pachetul online sau cel de bază.

Cu toate acestea, acustica creează de obicei dependență pentru persoanele interesate, astfel, pe baza experienței noastre, mulți devin clienți care revin în timp. J
ecomandăm măsurătorile premium celor care sunt conștienți de importanța acusticii și sunt pregătiți să facă următorul pas spre obținerea vocii de vis.

Celor care sunt dispuși să cumpere și să plaseze volumul corespunzător de panouri acustice pentru a obține o sonorizare perfectă.

Planificare acustică online

Merită să alegeți pachetul nostru de planificare acustică online în următoarele cazuri:

dacă sala dvs. de home theater sau camera de zi se află la o distanță mai mare față de noi,
dacă sunteți interesat de acustică, construcția sistemului dvs. audio este în curs de desfășurare și doriți să aveți niște panouri acustice în plus față de achiziționarea aparatelor.

Pentru a comanda pachetul de planificare acustică online, vă rugăm să ne trimiteți o fotografie a încăperii în care doriți să amplasați elementele acustice la adresa de e-mail: perfectacoustic.com@gmail.com.

În fotografii, camera trebuie să fie vizibilă de la perete la perete. Vă rugăm să realizați fotografii ale fiecărei părți a camerei în care ar trebui să fie amplasate, ca de obicei, mobilierul și alte elemente de decorare a casei. Astfel, vom putea proiecta și desena panourile necesare ținând cont de aceste elemente.

Pe lângă fotografii, avem nevoie de următoarele detalii pentru planificare:

dimensiunea camerei: înălțime, lățime, lungime,
tipul de pereți – din ce fel de materiale sunt confecționați, de exemplu, gips-carton, cărămidă, beton,
nu avem nevoie de un plan al camerei.

Pe baza detaliilor și a informațiilor primite din fotografii, calculăm numărul de absorbanți și difuzoare necesare cu ajutorul unui program de calculator.

Trimitem un proiect scris cu rezultatul planificării online și cu amplasarea elementelor acustice și dăm o explicație detaliată la telefon. De asemenea, facem sugestii privind modul de dispunere a difuzoarelor propuse, poziția ascultătorului și mobilierul.

Măsurători de bază

Măsurătorile se efectuează la fața locului. Putem măsura în detaliu condițiile din încăpere, dispunerea acesteia și tipul de pereți. Putem măsura chiar și date esențiale, cum ar fi timpul de reverberație sau valoarea presiunii sonore a difuzoarelor.
În urma măsurătorilor, calculăm la fața locului ce tip și câte panouri acustice sunt necesare pentru a obține cea mai bună experiență sonoră posibilă în funcție de performanțele sistemului audio existent și de condițiile din încăpere, folosind elementele acustice.
Este posibil să ne consultăm la fața locului cu privire la idei individuale, cum ar fi culorile și materialele panourilor sau soluțiile ascunse.

Măsurarea de bază durează de obicei o oră, în funcție de condițiile din încăpere.

Pentru a comanda pachetul de măsurători de bază, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: perfectacoustic.com@gmail.com

Măsurători premium

Măsurătorile se efectuează la fața locului cu ajutorul panourilor acustice.
În timpul măsurătorilor, putem identifica complet problemele acustice și putem oferi o soluție pentru acestea.

Rezultatul poate fi testat pentru un amplasament real echipat cu panouri acustice.

Măsurarea premium durează de obicei două ore, în funcție de acustica încăperii.

Pentru a comanda pachetul de măsurători premium, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: perfectacoustic.com@gmail.com
Vă rugăm să specificați în e-mail dimensiunea exactă a încăperii: înălțime, lățime, lungime și tipul de pereți – gips-carton, cărămidă sau beton. Vă rugăm să ne trimiteți fotografii în care camera trebuie să fie vizibilă de la perete la perete, dacă este posibil. Vă rugăm să faceți fotografii din fiecare parte a camerei, unde mobilierul și alte elemente de decorare a casei trebuie să fie amplasate ca de obicei.

Cu ajutorul fotografiilor și a detaliilor, putem identifica și calcula numărul și tipul de panouri necesare, înainte de a începe. Livrăm aceste panouri cu o dubă la locația pentru măsurători premium la data stabilită de comun acord cu clientul și montăm elementele necesare în cameră.

Hifi room measurement and construction (2)

De ce este diferită o măsurare la fața locului cu panouri acustice?

Măsurătorile la fața locului, în condiții reale, într-o cameră mobilată cu panouri acustice, fac parte doar din pachetul de măsurători premium.

Testul de sunet

Identific problemele și după ureche cu un set de muzică de test. Aceasta este muzica mea preferată, dezvoltată pentru testarea basului:

Dacă auziți bâzâit, basul mârâind în timp ce ascultați muzică, înseamnă că reverberația din încăpere nu se poate calma suficient de repede sub 200 Hz, prin urmare veți auzi un mârâit continuu. Cealaltă problemă care poate fi observată în aceste cazuri este dacă nu există o tobă cu o dinamică adecvată. Se poate auzi doar o bătaie cu jumătate de gură. Într-un astfel de caz, va exista o scădere uriașă sub 150Hz. Cel mai rău caz este atunci când aceste două cupluri.

Ce putem auzi la măsurarea la fața locului?

În cursul măsurătorii premium, putem testa intensitatea și faza sunetului reflectat care sosește, dacă există reverberație sau ecou sau alte efecte sonore deranjante care pot înrăutăți calitatea sunetului – în camera amenajată conform planurilor preliminare, în raza de auz a clientului, în camera în care acesta ascultă cel mai des muzică sau se uită la ecran.

După ce am reușit să identificăm anomaliile acustice ale încăperii și să obținem maximul în urma măsurătorilor, atunci partea cea mai bună vine la ascultare. Clientul își poate asculta sistemul său drag într-o ambianță acustică ideală. În acest caz, scena obișnuită este o înclinare de cap satisfăcută non-stop a clientului împreună cu un zâmbet care îi apare pe față.
Desigur, rezultatul depinde întotdeauna de condițiile reale ale încăperii, dar, în general, clienții noștri descriu schimbările produse de tratamentul acustic în felul următor:

“Creștere uriașă a spațialității, sunet mai curat.”
“Poziționarea extrem de clară a instrumentelor.”
“Scena sonoră din fața noastră era plată înainte, dar acum ne înconjoară.” Este ca și cum ai sta printre muzicieni”
“Zumzetul basului a dispărut, basul a devenit rapid, detaliat și dinamic”
Am descoperit noi detalii în sunet și noi instrumente au devenit evidente pe înregistrările mele binecunoscute.

Reducerea zgomotului este unul dintre rezultatele importante.

Trebuie să achiziționez panourile care au fost plasate în timpul măsurătorilor?

Atunci când sunt amplasate unitățile acustice, măsurăm continuu caracteristicile acustice ale încăperii. În acest fel, clientul poate urmări eficiența panourilor acustice și îmbunătățirea acusticii încăperii.

Măsurarea poate fi oprită în orice moment dacă clientul este mulțumit de îmbunătățirea calității sunetului până în acel moment, nu dorește să plaseze mai multe panouri acustice în încăpere sau nu dorește să depășească intervalul de timp de două ore inclus în pachetul de bază.

Dacă dorim să ne bucurăm imediat de un sunet perfect, atunci merită să luăm în considerare achiziționarea tuturor acelor panouri acustice prin care am reușit să îl obținem în camera respectivă.
Desigur, este posibil să cumpărăm mai puține panouri deodată și să extindem sortimentul mai departe, mai târziu. În cazul unei soluții de compromis, reducem volumul panourilor în ordinea importanței lor.

bass absorber on the table

Important!

În cazul în care decideți să achiziționați ulterior alte panouri acustice, vă putem garanta sunetul obținut și auzit în timpul măsurătorilor doar dacă ați ales dintre produsele Perfect Acoustic! Panourile de la alți producători pot duce la rezultate complet diferite.

 

Ce nu este fezabil la fața locului?

Singurul lucru pe care nu îl putem măsura în timpul unei vizite la fața locului este tavanul, deoarece nu putem lua lucrările de construcție și instalare. În timpul măsurătorilor, plasăm panourile absorbante acolo unde avem nevoie de ele pentru a atinge cel mai important obiectiv: să măsurăm beneficiul pe care îl obținem prin plasarea panourilor.

Punem în aplicare și ideile individuale?

Pe lângă eficiența maximă a acestora, acordăm o atenție deosebită și aspectului estetic atunci când pregătim produsele noastre. De asemenea, ne angajăm să pregătim panouri personalizate care se potrivesc stilului apartamentului și gustului clientului. Vă rugăm să ne comunicați ideile dumneavoastră atunci când discutăm despre proiectarea la fața locului.

 

Echipamentul standard al clădirii nu este capabil să asigure o izolare fonică adecvată. Pe baza analizei măsurătorilor acustice, se recomandă amplasarea de echipamente acustice în încăperile clădirii în punctele necesare pentru reducerea zgomotului. În timpul evenimentelor de măsurare și al analizei, compania noastră dispune de o aplicație și de un suport software care poate determina cu precizie aceste puncte. Gama de frecvențe, atenuarea zgomotului și raportul corect de putere sunt foarte importante în încăperi, le vom aborda și pe acestea în timpul analizei. Din cauza structurii lor, materialele de construcție standard nu sunt potrivite pentru reducerea zgomotului sau pentru îmbunătățirea acusticii sau pentru absorbția frecvențelor mai profunde. După analiză, amplasați panouri acustice pe pereții clădirii, în colț, deoarece acestea gestionează bine frecvențele joase și sunt, de asemenea, potrivite pentru atenuarea zgomotului. Absorbția sunetelor în gama de frecvențe joase este o sarcină mai dificilă decât absorbția sunetelor în gama de frecvențe înalte. Frecvența joasă se acumulează și este reflectată de suprafețele plane. Frecvența înaltă poate fi absorbită de aproape tot mobilierul și obiectele de uz casnic standard. Pe site-ul nostru, veți găsi întotdeauna cele mai recente noutăți privind măsurătorile, sau reducerea zgomotului.