Ghid editorial pentru articole AVIZ LEGAL

Bun venit pe site-ul www.perfectacoustic.ro operat de XL Gasztrobusz Kft. (denumit în continuare: Site-ul). Vă rugăm să citiți cu atenție acest Aviz Legal (denumit în continuare: Aviz Legal) înainte de a utiliza Site-ul. Prin utilizarea Site-ului, acceptați toate condițiile conținute în Declarația Legală.

Datele operatorului Site-ului (denumit în continuare: Operator):

Nume: XL Gastrobusz Societate cu Răspundere Limitată

Sediu: 2315 Szigethalom, Strada Dob nr. 4.

Cod fiscal: 25702228-2-13

Număr de înregistrare la Registrul Comerțului: 13-09-181969; Tribunalul Metropolitan de Înregistrare

E-mail: perfectacoustic.com@gmail.com

Datele furnizorului de găzduire al site-ului:

Nume: ELIN.hu Kft

Sediu: 9024 Győr, Strada Déry T. nr. 11.

Număr de înregistrare la Registrul Comerțului: 08-09-016359

Cod fiscal: 14315754-2-08

E-mail: info@elin.hu

Conținutul și utilizarea Site-ului

Prin intermediul Site-ului, Operatorul oferă posibilitatea Utilizatorului de a folosi serviciile disponibile pe Site. Datele și informațiile stocate/afișate pe Site sunt doar în scop informativ. Decizia și comportamentul utilizatorului bazate pe informațiile de pe Site sunt responsabilitatea exclusivă a Utilizatorului.

Operatorul își rezervă dreptul de a modifica conținutul apărut pe Site în orice moment, precum și de a schimba disponibilitatea acestuia, precum și de a suspenda sau a încheia permanent funcționarea Site-ului. De asemenea, Operatorul poate modifica această Declarație Legală în orice moment, despre care Utilizatorul poate afla printr-un anunț postat pe Site.

Responsabilitatea pentru conținutul Site-ului

Operatorul face tot posibilul pentru a se asigura că informațiile de pe Site sunt exacte, complete și actualizate și ia toate măsurile rezonabile și așteptate pentru a asigura funcționarea sigură a Site-ului. În același timp, se poate întâmpla ca accesul neautorizat și/sau modificările să aibă loc pe Site, indiferent de operatorul Site-ului.

Cu excepția cazului în care se prevede altfel prin lege, Operatorul nu este responsabil pentru niciun prejudiciu sau alt dezavantaj sau pierdere rezultată din incorectitudinea, incompletitudinea, inexactitatea, ambiguitatea sau lipsa de actualitate a informațiilor de pe Site sau a materialelor plasate acolo, precum și pentru utilizarea lor indirectă sau directă, sau pentru starea neutilizabilă a Site-ului, funcționarea necorespunzătoare, deficiența sau posibila defecțiune. În plus, operatorul nu își asumă nicio responsabilitate pentru securitatea Site-ului, lipsa de viruși informatici, spyware și alte programe dăunătoare. Operatorul recomandă utilizatorilor site-ului să ia măsurile de precauție necesare: să utilizeze software de protecție împotriva virușilor și spyware-ului cu o bază de date actualizată, să instaleze actualizări de securitate pentru sistemul de operare.

Prin utilizarea Site-ului, toți Utilizatorii acceptă acest Aviz Legal pentru utilizarea Site-ului și recunosc că folosesc Site-ul pe propriul risc.

Drepturi de proprietate intelectuală legate de Site

Toate materialele plasate pe Site, întregul său conținut textual, grafic și alt conținut, structura Site-ului, codul sursă și orice altă proprietate intelectuală sunt protejate prin drepturi de autor sau alte protecții legale. Orice utilizare a conținutului Site-ului sau a altor proprietăți intelectuale ale Operatorului este posibilă numai cu permisiunea scrisă prealabilă a Operatorului.

În afară de cererile de marcă, drepturi de autor și drept civil, utilizarea neautorizată a conținutului Site-ului poate duce și la sancțiuni definite în dreptul penal.

Site-uri conexe

Operatorul nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, datele și practicile de protecție a informațiilor site-urilor externe accesibile de pe Site ca punct de pornire. Dacă Operatorul devine conștient că pagina sau link-ul conex încalcă drepturile terților sau legile aplicabile, va elimina imediat link-ul de pe Site.

Dispoziții diverse

Operatorul are dreptul de a modifica unilateral această Declarație Legală în orice moment. Modificarea posibilă va intra în vigoare în același timp cu apariția sa pe Site.

Această Declarație Legală trebuie interpretată și îndeplinită în conformitate cu regulile dreptului maghiar.

Instanțele maghiare competente au competența exclusivă de a rezolva toate litigiile juridice care decurg din această Declarație Legală.

Părțile invalide, nevalide, nule sau neaplicabile ale Declarației Legale nu afectează valabilitatea, eficacitatea și aplicabilitatea altor dispoziții ale Declarației Legale.

Budapesta, 2023.