Decorative panels (1)

Perfect Acoustic – “Realizarea Sunetului Perfect”

Perfect Acoustic este specializată în măsurători acustice și design, fabricarea elementelor acustice și furnizarea de soluții acustice pentru birouri și studiouri.

Profesia noastră este pasiunea noastră și ne desfășurăm activitatea cu dedicare. Pe lângă anii de experiență și expertiză, ne educăm continuu și ne menținem la curent cu cele mai noi tehnologii.

Tratamentul acustic al camerelor hi-fi, cinematografelor de acasă și studiourilor este esențial pentru a obține un sunet de înaltă calitate. Chiar și cu amplificatoare, difuzoare și cabluri bune, sunetul dorit nu poate fi obținut de unul singur.

Produsele noastre vă ajută să atingeți acest obiectiv. Când am fondat compania noastră în 2008, ne-am concentrat inițial doar pe măsurători acustice. Cu toate acestea, am realizat curând că acest lucru nu era suficient.

Măsurătorile și calculele contribuie doar la aproximativ 50% din succes. În acea perioadă, am început să folosim panouri acustice la fața locului (nu tipurile noastre de producție).

Deși am obținut rezultate mai bune cu utilizarea lor, efectul general nu era încă perfect. Am ajuns la concluzia că trebuie să dezvoltăm propriile noastre panouri specializate, proiectate special pentru bass profund. După cercetări ample, am găsit materialele potrivite și astfel ne-am atins obiectivele.

După producția panourilor acustice, gama noastră de produse s-a extins rapid pentru a include difuzoare, care sunt esențiale pentru o calitate excelentă a sunetului. De atunci, demonstrăm eficiența absorbantelor noastre de zgomot și a difuzoarelor la fața locului în fiecare zi.

Compania noastră se străduiește întotdeauna să se asigure că toți cei interesați de acustică pot găsi produsul care se potrivește nevoilor lor și să obțină sunetul lor de vis.

În 2016, ne-am extins gama de produse pentru a include perdele termice, perdele de blocare a zgomotului și perdele fonoizolante.